GOLYÓKÉSZLETEK

arcos2

PREDATOR

ARCOS II - forradalmi pool golyókészlet

A Predator a legendás biliárd golyó gyártó Aramith-tal együttműködve egy teljesen új, rendkívül pontos és tartós biliárd golyó szettet fejlesztett. Célunk, mint mindig, az, hogy segítsünk Önnek játékát és a játék élvezetét emelni. A Predator cégre jellemző stílust sikeresen alkalmazva olyan golyókészletet hoztunk létre amihez nincsen hasonló jelenleg.

Pontosabb, optimálisan kerek, szinte teljesen egyforma golyók, ezek jellemzik a készletet. Az Arcos II konzisztenciája és magasabb fenolos összetétele hatékonyabb energiaátvitelt biztosít a dákó és a golyók között, valamint csökkenti a labda és az asztal közötti statikus elektromosságot. Ez nagyobb irányítást, kevesebb ellenőrzés nélküli lökést és simább, gyorsabb játékot jelent. Az Arcos II Balls minden készletét kézzel alaposan megvizsgálják, és a gyártás során tesztelik a konzisztenciát. Hiszünk abban, hogy a jobb teljesítményhez jobb labdákra van szükség – és pontosan ezt kapod az Arcos II-vel.

Hosszabb tartós – a fenolgyanta golyók 5x tovább értékű, mint a polimerek vagy poliészter golyók. Ezért az Arcos II-t úgy hoztuk létre, hogy még nagyobb százalékban fenolgyantát tartalmazzon, mint bármely más golyó, és hosszabb időn keresztül többször kikeményítjük, hogy keményebb, tartósabb golyókat állítsunk elő. Még a dákógolyónk is magasabb fenolgyanta összetételű, ami határozott hangzást kelt az ütés hatására. Ez a győzelem hangja!

Brunswick_57_2_MM_ES_POOL

BRUNSWICK

57,2 mm-es pool biliárd golyókészlet

A Brunswick jubileumi golyókészlete egyedi fenolgyanta anyagból készül, tökéletesen csiszolva és polírozva.

A rugalmasság és az egyensúly lehetővé teszi a fekete vonalak pontosságát; áttetsző elefántcsont színárnyalatok és ragyogó színek segítik létrehozni olyan olyan, amelyek mind a játékminőség, mind a megjelenés szempontjából kiemelkednek.

Műszaki adatok

2 1/4″

Brunswick Centennial Design

Aramith egyedi fenolgyanta

Kivételes élettartam

Molekulárisan kötött

Rugalmas és kiegyensúlyozott

Tournament_Duramith_Pro_Cup_TV_57_2mm

ARAMITH

TOURNAMENT "DURAMITH" pro cup tv 57,2 mm golyókészlet

A golyók fenolgyantából készülnek.

Ez a készlet a nemzetközi biliárdversenyek hivatalos készlete!

Black kivitelt a Mosconi kupában használták először!

Tournament_Duramith_Pro_Cup_TV_Black_57_2mm

ARAMITH

TOURNAMENT "DURAMITH" pro cup tv black 57,2 mm golyókészlet

A golyók fenolgyantából készülnek.

Ez a készlet a nemzetközi biliárdversenyek hivatalos készlete!

Black kivitelt a Mosconi kupában használták először!

Tournament_Duramith_Pro_57_2mm

ARAMITH

TOURNAMENT "DURAMITH" pro 57,2 mm golyókészlet

A golyók fenolgyantából készülnek.

Ez a készlet a nemzetközi biliárdversenyek hivatalos készlete!

Snooker_Aramith_STC_1G_verseny

ARAMITH

snooker aramith stc 1g verseny golyókészlet

Fenolgyantából készült, kiváló minőségű verseny snooker golyókészlet. A teljes szettet, 22 db golyót tartalmazza a készlet. Azaz 15 db pirosat, 1 db sárgát, 1 db zöldet, 1 db barnát, 1 db kéket, 1 db rózsaszínt, 1 db darab feketét és 1 db fehéret, 52,4 mm-es átmérővel. A golyók súlya kb. 142 gramm / db, tolerancia: max. 1gramm.